Frokostordninger til virksomheder

Majas køkken er en frokostordning til virksomheder med fokus på kvalitet, tilfredshed og ærlighed. Vi er stolte, at den frokost vi giver jer og maden bliver lavet med passion og hjertet. Ærlighed giver naturligvis god mad.

Individuelt sammensat

Vi sætter os ind i, hvad vores kunder gerne vil have og er løbende i tæt dialog med jer – så I får præcis den frokost, I ønsker.

Vi laver en individuel løsning, der passer til netop jeres firma og smag, så I får en frokost der mætter og glæder jeres medarbejdere med den mængde og det indhold der passer til jer.

Frokostordning og buffet alle 7 dage i ugen

Vi har i oktober 2018 købt Chicago Roasthouse i Aalborg og dertil lokaler, det betyder, at vi nu laver både frokostordninger, take away og arrangementer i høj kvalitet.

For vores kunder i Majas køkken betyder det en mere fleksibel frokostordning, hvor vi som en af de eneste i Nordjylland tilbyder frokostordning alle 7 dage i ugen og både frokost og aftensbuffet.

Derudover har alle vores kunder muligheden for at få et rabatkort til Chicago Roasthouse, hvor man sparer 10% på sit køb ved at være en del af en frokostordning hos Majas køkken.

Kontakt os for at hører mere om jeres muligheder.

Vi har også et samarbejde med en lokal bager som sørger for frisk brød, boller, kage og andet bagværk hver dag.

Vores frokostordning har en standard pris på 39 kr. ex-moms pr. kuvert.

I den pris får man:

  • Varm ret + tilbehør
  • 1 blandede salater (fyldig)
  • 1 let salat
  • 2-3 slags pålæg
  • Ostebord hver tirsdag
  • Pålægsdag torsdag med kage
  • Dressing og smør
  • Hjemmebagt rugbrød & brød
  • Vores eftertragtede salatbar med 6 til 8 elementer daglig

Der hvor vi vil skille os ud er ved at give kunder mulighed for selv at bestemme deres pris alt efter lokation, mængde og antal.

Det vi specialiserer os i og har stor succes med, er at kigge på kundernes- og medarbejdernes behov og ud fra det sammensætter vi en frokostordning der passer perfekt til jer. Udover det, tilbyder vi, at en gang om måneden kommer vi ud og står hos jer for at få feedback, ris og ros omkring maden, dette tiltag har vi valgt at gøre for at kunne effektivisere og begrænse evt. fejl og/eller rettelser.

Kørsel, opvask og besøg er beregnet med i prisen.

Majas køkken har et samarbejde med Able.dk.

Able.dk har rigtig mange muligheder, lige fra online platform til apps der kan styrer tilmelding skift imellem køkkener og meget mere. For at hører mere og denne løsning, kan I kontakte os og/eller booke et møde.